zondag, juni 26, 2022
21 C
Rotterdam
zondag 26 juni 2022

Bewoner in nek gestoken na openen deur Beatrijshof Poortugaal

- advertentie -

Poortugaal – Een 59-jarige man is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt nadat hij bij het openen van de voordeur omstreeks 03.15 uur direct werd aangevallen door een voor hem onbekende man met een mes. Er ontstond daarop een gevecht tussen de aanwezigen in de woning en de verdachte.

De aanwezigen konden de man met het mes tegen de grond werken en belden de politie. Deze heeft de man gearresteerd en overgebracht naar het politiebureau. De verdachte had een hoofdwond opgelopen. De bewoner van het huis liep een lichte steekwond in zijn nek op. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -