zondag, juni 26, 2022
21.4 C
Rotterdam
zondag 26 juni 2022

Veel schade na frontale aanrijding Coenecoopbocht Gouda

- advertentie -

Gouda – In de Coenecoopbocht net na de Coenecoopbrug heeft zondagmorgen een frontale aanrijding plaatsgevonden. Door een nog onbekende oorzaak kwam één van de auto’s op de verkeerde weghelft terecht waardoor er een zware aanrijding ontstond. Één van de voertuigen schakelde automatisch via E-Call de hulpdiensten in.

De brandweer, ambulance en politiemedewerkers waren snel ter plaatse. Er bleek geen sprake te zijn van een beknelling. De schade aan de voertuigen is groot. Ambulancemedewerkers hebben één persoon behandeld. Een berger zal de wrakken wegslepen, tot die tijd is de weg dicht.

Foto’s : Remco Gerritsen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -