dinsdag, juli 5, 2022
19.8 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Zwaargewonde man in woning Isaac Hubertstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam –  Een 41-jarige man is in de nacht van zaterdag op zondag zwaargewond geraakt bij een geweldsincident in een woning aan de Isaac Hubertstraat in Rotterdam. De man was zo zwaargewond dat er een Mobiel Medisch Team ter plaatse kwam en het slachtoffer door de brandweer uit het huis is gehaald.

De man is door een ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een 40-jarige vrouw aangehouden. De betrokkenheid van de vrouw wordt onderzocht. Wat er precies is gebeurd is nog onbekend. medewerkers van de Forensische Opsporing zijn in de woning een onderzoek gestart.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -