maandag, juni 27, 2022
20 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Politie beëindigd trouwfeest met 40 gasten Fortunastraat Schiedam

- advertentie -

Schiedam – De politie heeft zondag een trouwfeest met 40 gasten beëindigd op de Fortunastraat in Schiedam. Het feest vond plaats in een bedrijfspand en de politie stelde een onderzoek in na een melding.

Agenten verzamelden zich en gingen het pand binnen. Iedereen die aanwezig was kreeg een bekeuring. Of er aan het bruidspaar nog een extra boete is opgelegd is niet bekend. Het houden van een feest is nog toegestaan maar we met maximaal 30 personen en de 1,5m afstand moet kunnen worden behouden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -