vrijdag, mei 27, 2022
14.1 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Politieagent vist bruidsjurk uit te water geraakte auto N217 Heinenoord

- advertentie -

Heinenoord – Een vrouw is zondagmiddag met haar auto te water geraakt op de N217 in Heinenoord. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend maar vermoedelijk is de harde wind de oorzaak geweest. De vrouw raakte niet gewond. De vrouw vertelde vervolgens dat haar bruidsjurk nog in de achterbak lag.

De politieagent haalde de bruidsjurk inclusief de sieraden ongeschonden uit de achterbak van de auto. De vrouw is opgehaald en een berger heeft het wrak uit de sloot gehaald. Wanneer de vrouw precies ging trouwen niet bekend.

Foto : Politie Hoeksche Waard


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -