dinsdag, januari 26, 2021

Toko beschoten Groene Hilledijk Rotterdam

Rotterdam – Een nog onbekend persoon heeft afgelopen nacht meerdere keren op een toko geschoten aan de Groene Hilledijk in Rotterdam. In de ruit van de toko zouden drie kogelgaten aanwezig zijn. Op foto’s bij collega’s zijn ook drie pionnen te zien waar mogelijk hulzen onder gelegen hebben.

De politie was snel ter plaatse maar heeft geen verdachte kunnen arresteren. Buurtbewoner vertelde tegen Rijnmond dat hij heeft gezien dat een man met een rugzak de straat uit rende nadat de winkel beschoten zou zijn.

Het is niet de eerste keer in Rotterdam dat de winkels worden beschoten eerder vonden in Kralingen en Rotterdam West ook al beschietingen plaats. Of dit incident daarmee te maken heeft is nog niet bekend.

Related Articles

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Vrachtwagenchauffeur dodelijk ongeluk A16 Rotterdam vrijgesproken

0
Rotterdam - De vrachtwagenchauffeur die op 13 november 2017 betrokken was bij een dodelijk ongeval...

Brand in telefoonmusem Vlaggemanstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In het pand van het telefoonmuseum aan de Vlaggemanstraat in Rotterdam is dinsdagmorgen...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg