dinsdag, juli 5, 2022
16.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Toko beschoten Groene Hilledijk Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een nog onbekend persoon heeft afgelopen nacht meerdere keren op een toko geschoten aan de Groene Hilledijk in Rotterdam. In de ruit van de toko zouden drie kogelgaten aanwezig zijn. Op foto’s bij collega’s zijn ook drie pionnen te zien waar mogelijk hulzen onder gelegen hebben.

De politie was snel ter plaatse maar heeft geen verdachte kunnen arresteren. Buurtbewoner vertelde tegen Rijnmond dat hij heeft gezien dat een man met een rugzak de straat uit rende nadat de winkel beschoten zou zijn.

Het is niet de eerste keer in Rotterdam dat de winkels worden beschoten eerder vonden in Kralingen en Rotterdam West ook al beschietingen plaats. Of dit incident daarmee te maken heeft is nog niet bekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -