zondag, juni 26, 2022
21 C
Rotterdam
zondag 26 juni 2022

Auto uitgebrand Dantestraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op de Dantestraat in Rotterdam Lombardijen is afgelopen nacht een auto uitgebrand. De brand werd omstreeks 01.44 uur ontdekt. Bij aankomst van de brandweer stond de auto al volledig in de brand.

De brandweer wist het vuur snel te doven in de omgeving van de auto zijn vuurwerkresten aangetroffen. Mogelijk is de auto met vuurwerk in brand gestoken. De politie heeft de auto afgezet en zal later sporenonderzoek verrichten.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -