zondag, januari 23, 2022
6.7 C
Rotterdam
zondag 23 januari 2022

Politie treft 214 kilo vuurwerk in bedrijfspand Moerkapelle

- advertentie -

Moerkapelle – De politie van Zuidplas heeft gisterenavond in een bedrijfspand in Moerkapelle 214 kg illegaal vuurwerk aangetroffen. De politie kwam het vuurwerk op het spoor naar aanleiding van een tip. Het vuurwerk lag onveilig opgeslagen.

Een 29-jarige man uit Zoetermeer is aangehouden als verdachte. In zijn woning in Zoetermeer werd nog eens 57 kg vuurwerk aangetroffen. De politie heeft al het vuurwerk in beslag genomen ter vernietiging. De politie zal nog nader onderzoek verrichten.

Foto : Politie

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -