dinsdag, juli 5, 2022
18.8 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Drugsdealers opgepakt met vuurwapen Gordelweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam  – Politieagenten hebben in de nacht van dinsdag op woensdag drie mannen aangehouden voor het dealen van drugs. Een getuige meldde bij de politie dat er vanuit een auto verdovende middelen werden aangeboden, deze auto stond geparkeerd bij het tankstation aan de Gordelweg in Rotterdam.

Agenten gingen snel ter plaatse en zagen de auto nog net wegrijden. Op de Rodenrijsestraat werd de auto doormiddel van een stopteken aan de kant gezet. De drie mannen in de auto voldeden aan het signalement en uit de auto kwam een zeer sterke henneplucht. Ook was er wit poeder gezien.

De verdachten werden gefouilleerd en bij één van hen werd een vuurwapen en munitie gevonden. De drie, mannen van 23-, 24- en 26 jaar oud uit Spijkenisse en Assen, zijn aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Het vuurwapen is samen met zakjes verdovende middelen en verschillende voorwerpen uit de auto in beslag genomen.

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -