dinsdag, januari 19, 2021

Drugsdealers opgepakt met vuurwapen Gordelweg Rotterdam

Rotterdam  – Politieagenten hebben in de nacht van dinsdag op woensdag drie mannen aangehouden voor het dealen van drugs. Een getuige meldde bij de politie dat er vanuit een auto verdovende middelen werden aangeboden, deze auto stond geparkeerd bij het tankstation aan de Gordelweg in Rotterdam.

Agenten gingen snel ter plaatse en zagen de auto nog net wegrijden. Op de Rodenrijsestraat werd de auto doormiddel van een stopteken aan de kant gezet. De drie mannen in de auto voldeden aan het signalement en uit de auto kwam een zeer sterke henneplucht. Ook was er wit poeder gezien.

De verdachten werden gefouilleerd en bij één van hen werd een vuurwapen en munitie gevonden. De drie, mannen van 23-, 24- en 26 jaar oud uit Spijkenisse en Assen, zijn aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Het vuurwapen is samen met zakjes verdovende middelen en verschillende voorwerpen uit de auto in beslag genomen.

 

 

Related Articles

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Bewoner Aafje Smeetsland overleden na eerdere brand in verpleeghuis

0
Rotterdam - Een bewoner van verpleeghuis Aafje Smeetsland die aflopen woensdag gewond raakte bij een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg