zaterdag, mei 28, 2022
15.2 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Explosie bij flat vernield ruiten van fysiotherapie praktijk Driewegplein Gouda

- advertentie -

Gouda – Een enorme explosie heeft afgelopen nacht de gevel vernield van een fysiotherapie praktijk aan de Driewegplein in Gouda. Omwonenden schrokken zich kapot en belden brandweer. Die rukten uit voor een melding van een gebouwbrand maar daarvan bleek geen sprake.

Ter plaatsen troffen zij wel een ravage aan. Alle ruiten van de fysiotherapie praktijk waren gesprongen en ook de kozijnen waren ontzet. De brandweer heeft een woning boven de praktijk gecontroleerd maar daar bleek geen schade te zijn. De gevel is afgedicht en de politie doet nader onderzoek. Mogelijk is er zwaar vuurwerk tot ontploffing gebracht.

Foto : Remco Gerritsen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,220VolgersVolg
- advertentie -