dinsdag, juli 5, 2022
19.8 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Verdachte zedendelict opgepakt voor 718 dagen celstraf in Rotterdam Delfshaven

- advertentie -

Rotterdam – Agenten hebben in Rotterdam Delfshaven op verzoek van het Openbaar Ministerie een verdachte opgepakt die niet nog 718 dagen celstraf moet uitzitten. De straf was tegen de man geëist nadat hij veroordeeld is voor een zedendelict.

De man stond gesignaleerd en kon door de politie dinsdag worden aangehouden. Hij is ingesloten en zit zoals de agenten zelf aangeven de aankomende twee jaarwisseling en de kerstdagen vast in de gevangenis. Om welke zaak het ging is niet bekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -