woensdag, juni 29, 2022
16 C
Rotterdam
woensdag 29 juni 2022

Kort Nieuws : Jaarwisseling 2020 / 2021

- advertentie -

In dit bericht vindt u een overzicht terug van allerlei korte nieuwsitems. Je kan hier denken aan kleine buitenbranden of kleine ongevallen. Van de grotere berichten verschijnen volledige items.

31/12 Buitenbrand Noordhove Zoetermeer

Op de Noordhove in Zoetermeer heeft men een container in brand gestoken. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de container volledig in brand te staan. De brand ging gepaard met enige rookontwikkeling. Na het openen van de container kon deze snel worden geblust.

© Remco Gerritsen

31-12 Kleine vreugdevuurtjes zorgen niet voor overlast

In de omgeving van Gouda was de jeugd druk bezig met het stoken van kleine vreugdevuurtjes van onder andere pallets. De vuurtjes konden niet veel kwaad en zijn niet geblust door de brandweer.

© Remco Gerritsen

01-01 Auto in brand Gedenklaan Gouda

Op de Gedenklaan in Gouda werd een auto in brand gestoken. De auto werd volledig verwoest. De brandweer kon niet veel meer doen om de auto te redden. De auto is vermoedelijk met vuurwerk of een brandbom in brand gestoken

© Remco Gerritsen
© Remco Gerritsen

01-01 Persoon valt van trap Speldenmakerssteeg Gouda

Op de Speldenmakerssteeg in Gouda viel een persoon van de trap af. Deze raakte dusdanig zwaargewond dat deze met spoed naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Hoe het kon gebeuren is niet bekend.

© Remco Gerritsen
© Remco Gerritsen

01/01 Meldingen gebouwbranden blijken loos

De brandweer kreeg meerdere meldingen van mogelijke woning- of gebouwbranden. Veel daarvan bleken alleen wat rook te zijn van een stuk vuurwerk.

© Remco Gerritsen

Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -