zaterdag, mei 28, 2022
15.2 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Man maakt melding schietpartij, maar wil geen hulp Robert Kochplaats Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man is nieuwjaarsnacht gewond geraakt aan zijn been in een woning aan de Robert Kochplaats in Rotterdam. Omdat de politie uitging van een mogelijk schietpartij werd er groots uitgerukt en gingen meerdere politie-eenheden ter plaatse.

In de woning was een man aanwezig met een verwonding aan zijn been. Hoe hij deze heeft opgelopen is niet bekend. De man weigerde verdere hulp van de politie en ambulancemedewerkers. De politie doet nog nader onderzoek.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -