zondag, januari 23, 2022
6.7 C
Rotterdam
zondag 23 januari 2022

Melding steekpartij blijkt loos, Mobiele Eenheid veegt straat schoon Gijsingstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De mobiele eenheid in Rotterdam heeft afgelopen nacht de Gijsingstraat in Rotterdam schoon moeten vegen nadat er een opstootje was ontstaan tussen jongeren. Er werd een melding van een steekpartij gemaakt maar hiervan bleek geen sprake.

Op het plein was een grote groep jongeren aanwezig. De politie heeft met behulp van de Mobiele Eenheid de straten schoon moeten vegen. Een slachtoffer van een steekpartij werd niet gevonden en ook de melder was niet meer bereikbaar.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -