zaterdag, mei 28, 2022
12.1 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Twee mannen gewond in woning Polderlaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In een woning aan de Polderlaan in Rotterdam zijn nieuwjaarsnacht twee gewonde mannen aangetroffen. De politie kreeg een melding van een incident in een woning binnen via de ambulancedienst. Één van de slachtoffers was niet aanspreekbaar en had steekwonden.

Allebei de mannen zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De niet aanspreekbare man kon uiteindelijk aanspreekbaar naar het ziekenhuis worden vervoerd. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -