dinsdag, juli 5, 2022
19.8 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Veel rumoer in straat na ruzie Saerndamplein Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op het Saenrendamplein in Rotterdam kreeg de politie een melding van een steekpartij. Eenmaal ter plaatse liep de emotie hoog op en moest de Mobiele Eenheid en een grote groep agenten eraan te pas komen om de groepen uit elkaar te drijven.

Er zou met vuurwerk zijn gegooid naar een persoon, de andere groep wilde de confrontatie aangaan. Daarbij zou mogelijk zijn gestoken maar een daadwerkelijk slachtoffer van een steekpartij werd niet gevonden. Één persoon is ter plekke nagekeken.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -