zondag, januari 23, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 23 januari 2022

Zes gewonden na bizarre crash met auto Broersvest Schiedam

- advertentie -

Schiedam – Zes inzittenden van een personenauto zijn zaterdagmorgen omstreeks 06.30 uur zwaargewond geraakt na een bizarre crash op het Broersvest in Schiedam. De bestuurder reed met een forse snelheid de trambaan op, reed tegen een stoeprand en klapte op een bovenleidingsmast en een boom.

Vier inzittenden raakten door de crash zwaargewond, zij zijn met ernstig rug- en nekletsel naar het ziekenhuis gebracht. Ook de andere twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. Van de auto was vrijwel niets meer over, diverse onderdelen zoals de kofferbak klep en wielen waren afgebroken. De bestuurder bleek na een blaastest niet onder invloed van alcohol- of drugs. De bestuurder was geen eigenaar van de auto, het bleek te gaan om een huurauto.

Vanwege het onderzoek en de bergingswerkzaamheden was het tramverkeer gestremd. Omstreeks 08.45 uur werd de weg pas weer vrijgegeven.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -