dinsdag, januari 26, 2021

Jongen (16) springt metrotunnel in tijdens vluchtpoging Delfshaven Rotterdam

Rotterdam – Een 16-jarige jongen heeft zaterdagavond geprobeerd aan een bekeuring voor zwartrijden en niet het niet dragen van een mondkapje bijna met een mogelijke dood moeten bekopen. De jongeman werd op het Marconiplein gecontroleerd maar kneep er tussenuit. Hij sprong de metrobak in en vluchtte de tunnel in. Direct werd het metroverkeer stilgelegd en ging de politie en de handhavers op onderzoek uit.

De hulpverleners wachtten de jongen op bij metrostation Delfshaven, zelf de tunnelbak in gaan is levensgevaarlijk. Op de derde rail, de voeding voor de metro staat 750 volt. Één aanraking met de derde rail kan leiden tot de dood.

Op het metrostation Delfshaven ging de verdachte weer rennen, agenten waren sneller en konden hem op de Jan Kobelstraat aanhouden. De jongen was zo buiten adem dat zijn maaltijd weer naar boven kwam. De jongeman is op het politiebureau opgehaald door zijn ouders.

Related Articles

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Vrachtwagenchauffeur dodelijk ongeluk A16 Rotterdam vrijgesproken

0
Rotterdam - De vrachtwagenchauffeur die op 13 november 2017 betrokken was bij een dodelijk ongeval...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg