zondag, januari 17, 2021

Justitie eist 10 jaar cel tegen verdachte steekpartij Schoonouwenseweg Stolwijk

Stolwijk – Het Openbaar Ministerie heeft tien jaar celstraf geëist tegen de 59-jarige Adriaan V. uit Stolwijk. Hij wordt ervan verdacht dat hij op 5 juli 2020 de nieuwe partner van zijn ex-vrouw om het leven geprobeerd heeft te brengen. 

V. lag na een huwelijk van dertig jaar in scheiding. Zijn vrouw had inmiddels een nieuwe liefde gevonden dat hij maar niet kon accepteren. Dit was een vriend uit de vriendengroep. Het slachtoffer werd in die nacht door V. zeker tien keer geslagen en gestoken met een mes. Het slachtoffer overleefde het steekincident maar net. V. was via de achterdeur van de boerderij, die toch nooit op slot was binnengekomen. De zoon van het slachtoffer wist te voorkomen dat het erger werd en maakte V. het mes afhandig.

De officier van justitie spreekt van een zeer laffe daad, en legt de verdachte poging tot moord ten laste. Het slachtoffer lag te slapen en kon zich nauwelijks verdedigen. Ondertussen bleef de verdachte als een wilde inslaan en inhakken op een man die hij dertig jaar lang zijn vriend had genoemd. De rechtbank in Den Haag doet over twee weken uitspraak.

Lees ook : Zwaargewonde na steekpartij in woning Schoonouwenseweg Stolwijk

Related Articles

Zwaargewonde na steekpartij Van der Duyn van Maasdamlaan Vlaardingen

0
Vlaardingen - Een man van ongeveer 30 jaar oud is zondagmorgen zwaargewond geraakt bij een...

Politie haalt auto van de weg met gladde bandjes

0
Rotterdam - De verkeerspolitie in Rotterdam heeft zaterdagmorgen een automobilist van de weg gehaald hij...

Meerdere aanhouding voor overlast metrostation Capelsebrug Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft donderdag meerdere personen aangehouden voor overlast rondom het metrostation de...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg