Twee verdachten aangehouden voor schietincident in Gouda

Date:

Share post:

Gouda – De politie heeft zondagavond 3 januari twee personen aangehouden in Gouda. Zij worden ervan verdacht eerder op de avond een 22-jarige Zeisternaar te hebben beschoten.

Rond 18.50 uur zat het slachtoffer in zijn auto aan de Dunantsingel toen hij door twee mannen werd beschoten. Hierna liepen zij een woning in dezelfde straat binnen. Het slachtoffer raakte niet gewond.

De politie werd gebeld en vanwege de aanwezigheid van een vuurwapen, werd het arrestatieteam ter plaatse gevraagd. Zij betraden de woning en hielden twee mannen uit Gouda van 37 en 30 jaar aan. Agenten troffen in de woning een luchtpistool aan en heeft deze in beslag genomen.

De twee verdachten zitten momenteel vast en de politie zet het onderzoek voort. Mensen die eventueel iets gezien hebben kunnen contact op nemen met de politie of tips achterlaten bij Meld Misdaad Anoniem.

- Advertisement -

Gerelateerd