dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Vrouw (27) zwaargewond na ongeluk Westzeedijk Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 27-jarige vrouw uit Oud-Beijerland is maandagmiddag zwaargewond geraakt doordat zij op een oversteekplaats voor het Erasmus MC op de Westzeedijk werd aangereden door een automobilist. Het slachtoffer belandde op de vooruit en kwam tientallen meters verderop op het wegdek terecht.

De vrouw is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Voorlopig onderzoek doet vermoeden dat de auto door rood is gereden. De bestuurder was onder invloed van drugs. Hij is aangehouden. De politie heeft een geruime tijd onderzoek verricht.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -