Dode en gewonde na ongeval Gemeneweg N209 Hazerswoude-Rijndijk

Date:

Deel bericht:

Hazerwoude-Rijndijk – Bij een zeer ernstig ongeval op de N209 tussen Hazerswoude-Rijndijk en Hazerswoude-Dorp is dinsdag aan het begin van de middag een persoon om het leven gekomen. Door een nog onbekende oorzaak botste twee personenauto’s op de Gemeneweg frontaal op elkaar.

Één van de auto’s kwam na de aanrijding deels in de sloot terecht en de ander in de berm. Ondanks de inzet van de hulpdiensten overleefde één persoon het niet en overleed ter plekke. Het andere slachtoffer is met spoed zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De weg is urenlang afgesloten geweest voor sporenonderzoek.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd