woensdag, januari 26, 2022
5.2 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Politie zoekt getuigen van explosie Nieuwerkerk aan den IJssel

- advertentie -

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie is op zoek naar getuigen van een explosie twee tuinen in de Eykmanstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op zondag 3 december omstreeks 06.45  uur werd er iets in de tuinen gegooid wat een enorme klap gaf. Twee tuinen werden compleet vernield.

Volgens de politie reed er kort na de explosie een klein voertuig voorbij over de Europalaan. De politie hoopt dat de bestuurder en eventuele andere inzittenden van dit voertuig iets hebben gezien of mogelijk betrokken zijn bij dit incident. Daarnaast roept de politie omwonenden op om, wanneer zij iets hebt gezien, zich te melden.

U kunt bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -