dinsdag, januari 18, 2022
2 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Twee gewonden na ongeluk Dorpsweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een verkeersongeluk op de Dorpsweg met de Gruttostraat zijn woensdagmorgen zeker twee personen gewond geraakt. Op de kruising ging het vermoedelijk na een voorrangsfout ontzettend mis en boorde de dikke SUV zich in de zijkant van de bestelbus. Deze sloeg daardoor over de kop.

De bestuurder van de bestelbus kon zelf uit het wrak klimmen, de andere bestuurder is door ambulance en brandweerpersoneel uit de auto gehaald. De schade aan beide voertuigen is gigantisch. De Dorpsweg is enige tijd afgesloten geweest.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -