Twee gewonden na steekpartij Rusthoflaan Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Bij een steekpartij in een woning aan de Rusthoflaan zijn in de nacht van dinsdag op woensdag twee personen gewond geraakt. De hulpverleners werden rond kwart over twee afgelopen nacht gealarmeerd voor het incident.

In de woning werden een 43-jarige man en een 33-jarige vrouw gewond aangetroffen. Wat hun relatie onderling is is nog niet helemaal duidelijk maar het zou mogelijk gaan om echtelijke ruzie. Ambulancemedewerkers brachten de slachtoffers naar het ziekenhuis. Hoe ernstig hun verwondingen zijn is niet bekend.

De politie heeft na het steekincident de woning afgezet en is een forensisch onderzoek gestart.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd