Hennepkwekerij ontdekt na brand in woning Waalsingel Alblasserdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Alblasserdam – In een woning aan de Waalsingel is vanmorgen een hennepkwekerij ontdekt nadat er brand was ontstaan. De brandweer rukte omstreeks 09.30 uur uit en trof ter plaatse een flinke brand aan. Er werd opgeschaald naar middelbrand om een extra voertuig en een hoogwerker ter plaatse te krijgen.

De brandweer trof eenmaal in de woning een hennepkwekerij aan, of deze ook de oorzaak is van de brand moet nog worden onderzocht. De politie heeft inmiddels een plaats delict gemaakt en sporen zullen worden veiliggesteld nadat de brandweer klaar is met bluswerkzaamheden. Voor zover bekend is er niemand aangehouden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd