donderdag, januari 27, 2022
6.9 C
Rotterdam
donderdag 27 januari 2022

Hennepkwekerij ontdekt na brand in woning Waalsingel Alblasserdam

- advertentie -

Alblasserdam – In een woning aan de Waalsingel is vanmorgen een hennepkwekerij ontdekt nadat er brand was ontstaan. De brandweer rukte omstreeks 09.30 uur uit en trof ter plaatse een flinke brand aan. Er werd opgeschaald naar middelbrand om een extra voertuig en een hoogwerker ter plaatse te krijgen.

De brandweer trof eenmaal in de woning een hennepkwekerij aan, of deze ook de oorzaak is van de brand moet nog worden onderzocht. De politie heeft inmiddels een plaats delict gemaakt en sporen zullen worden veiliggesteld nadat de brandweer klaar is met bluswerkzaamheden. Voor zover bekend is er niemand aangehouden.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -