woensdag, januari 26, 2022
4.7 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Incident in woning Maurice de Vlaminckstraat Rotterdam geen misdrijf

- advertentie -

Rotterdam – Het slachtoffer welke op kerstavond in de woning aan de Maurice de Vlaminckstraat overleden werd aangetroffen is op die bewuste dag geen misdrijf geconstateerd. Dat verteld de politiewoordvoerster aan onze redactie. Uitgebreid onderzoek door de Forensische opsporing en de Forensisch arts heeft aangetoond dat het slachtoffer door een medische oorzaak is overleden.

Hulpverleners rukten op kerstavond in grote getale uit voor een melding van een reanimatie in de betreffende straat. De hulp kwam te laat, de 20-jarige Rotterdammer bleek al te zijn overleden. De politie startte vervolgens een urenlang onderzoek in de woning. Waar het slachtoffer precies aan overleden is, wordt in verband met de privacy niet nader toegelicht.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -