dinsdag, januari 19, 2021

Rat gaat ervandoor met “handgranaat” in Rotterdam

Rotterdam – Een lachwekkend verhaal vonden wij terug op de Instagram-Pagina van de Meldkamer in Rotterdam. Zij kregen een melding van een mogelijke handgranaat in Rotterdam en stuurden er direct diverse eenheden naartoe. Ondertussen werden de camerabeelden vanuit cameratoezicht.

Lees het verhaal hieronder :

Na een drukke avonddienst met wat beladen meldingen, komt de volgende melding binnen.

Een melder ziet op straat een verdacht voorwerp liggen wat lijkt een op handgranaat. In overleg met de Officier van Dienst vragen we een eenheid op veilig afstand een kijkje te laten nemen. We vragen Camera toezicht Rotterdam om mee te zoeken naar dit voorwerp. Al snel komt het voorwerp in beeld. Vol aandacht turen we op de beelden om te kijken of het daadwerkelijk een handgranaat is. Plots komt er, achter een bloembak vandaan, een rat tevoorschijn. De rat kijkt om zich heen en ziet het voorwerp, waar wij allemaal met aandacht naar kijken, ook liggen. Rustig loopt de rat op het voorwerp af, ruikt eraan, pakt het voorwerp in zijn bek en rent er mee weg.

Toen de collega’s vlakbij waren kwam er iemand die de melding ook gehoord had en nam de granaat weg. Deze rat liet zien dat het geen granaat was maar een oude oliebol. Hij nam hem mee om zijn familie te trakteren. Collega’s besloten hem niet aan te houden.

 

Related Articles

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Bewoner Aafje Smeetsland overleden na eerdere brand in verpleeghuis

0
Rotterdam - Een bewoner van verpleeghuis Aafje Smeetsland die aflopen woensdag gewond raakte bij een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg