Woningen ontruimd na felle brand in bakkerij Mathenesserweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – In een bakkerij aan de Mathenesserweg in Rotterdam is zaterdagmiddag omstreeks 15.30 uur brand ontstaan. De brand ontstond in een oven en zorgde voor een flinke hoeveelheid rookontwikkeling buiten en in drie woningen direct boven de winkel. Diverse bewoners moesten uit hun huizen worden gehaald, zeker acht personen raakten gewond.

De bovenwoningen zijn ontruimd en de bewoners worden tijdelijk op straat opgevangen. De brandweer is inmiddels gestart met het blussen van de brand. Hoe groot deze daadwerkelijk is, is nog niet bekend. Er kwamen meerdere ambulances ter plaatse en de bewoners die gewond zijn geraakt hebben over het algemeen rook ingeademd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd