Auto verwoest door brand Ericaplein Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Een nog onbekend persoon heeft afgelopen nacht op het Ericaplein in Capelle-Schenkel meerdere auto’s in brand gestoken. Een Audi, en twee werkbusjes werden in de brand gestoken.

De brandweer kreeg omstreeks 05.00 uur een melding binnen van een autobrand. Een Audi stond aan de voorzijde volledig in de brand. Twee werkbusjes waren vermoedelijk op de bumper in brand gestoken en hebben forse schade opgelopen. Op de foto is goed te zien dat de auto’s apart van elkaar hebben gebrand.

De politie doet op dit moment onderzoek en heeft een plaats delict gemaakt. Medewerkers van de Forensische Opsporing zullen later vandaag sporen veilig stellen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd