donderdag, juli 7, 2022
17.8 C
Rotterdam
donderdag 7 juli 2022

Bestelbus uitgebrand Operalaan Gouda

- advertentie -

Gouda – Op de Operalaan in Gouda heeft zondagavond een bestelbus in de brand gestaan. De bus stond de aankoop van de brandweer al volledig in de brand. Achtergelegen schuren werden bedreigd door de vlammenzee.

Buurtbewoners wisten met tuinslangen de schuur nat te houden. De brandweer was het eigenlijk snel ter plaatse en heeft de bestelbus geblust. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie is al later onderzoek verrichten om te kijken of er een oorzaak is te achterhalen.

Foto : Remco Gerritsen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -