dinsdag, januari 25, 2022
3.2 C
Rotterdam
dinsdag 25 januari 2022

Frankrijk levert verdachte van moord Noordwijk uit aan Nederland

- advertentie -

Noordwijk – De Franse politie heeft de moordverdachten Serge H. afgelopen vrijdag uitgeleverd aan de politie in Nederland. De 25-jarige man stond maandag voor de rechter-commissaris in Den Haag die het voorarrest van de verdachte heeft verlengd. H. wordt er van verdachte op vrijdag 20 december een vrouw te hebben vermoord in een woning in Noordwijk.

De politie trof op 20 december het slachtoffer een 35-jarige vrouw levenloos aan in het huis aan het Lindenplein. Na de moord zou de verdachte naar Frankrijk zijn gevlucht. Een motief is nog niet bekend.

 

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -