donderdag, juli 7, 2022
17.3 C
Rotterdam
donderdag 7 juli 2022

GGD roept 60.000 inwoners uit Lansingerland op om zich te laten testen

- advertentie -

Lansingerland – De GGD Rotterdam-Rijnmond heeft maandagmiddag in een persconferentie laten weten alle inwoners van Lansingerland op te roepen om zicht te laten testen op het coronavirus. Reden hiervoor is de ontdekking van een grote uitbraak van de Britse variant op een basisschool in Bergschenhoek.

Volgens de gezondheidsorganisatie worden er ruim 60.000 brieven verstuurd, hierin staat het verzoek iedereen vanaf twee jaar en oud zich te laten testen op het coronavirus. Mochten mensen al klachten hebben dan worden zij verzocht zich direct al te laten testen. Dit wordt gedaan bij bestaande en mobiele testlocaties. Dit is bij Rotterdam The Hague Airport, in Bleiswijk in sporthal Rijneveen, in Bergschenhoek in sporthal De Ackers en in Berkel en Rodenrijs in Multi Function Rodenrijs.

Het is nog niet bekend of er buiten de gemeente personen zijn aangetroffen met het gemuteerde coronavirus die een directe link met de school kunnen hebben.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -