Dode bij brand in seniorenflat aan Oosterse Tuin in Rotterdam (video)

Date:

Share post:

Rotterdam – In de nacht van dinsdag op woensdag 13 januari is een 62-jarige man overleden bij een woningbrand aan de Oosterse Tuin. De politie gaat uit van een mogelijk misdrijf. Een 27-jarige man is aangehouden als verdachte

Om middernacht werd de brandweer gealarmeerd voor een brandalarm wat afging in seniorenflat Tuynenburgh, dat gepaard ging met een brandlucht. Bij aankomst trof de brandweer rook aan op de zesde verdieping. De rook kwam uit een woning. Zodra de deur werd geopend, werd een brand aangetroffen tezamen met een slachtoffer.

De brandweer heeft het slachtoffer uit de woning gehaald en overgedragen aan het ambulancepersoneel. Er is nog een poging gedaan tot reanimatie, maar dit mocht niet meer baten.

De brand was snel onder controle en er wordt nader onderzoek verricht naar de oorzaak.

© Foto : Jeffrey Jacobs
© Foto : Jeffrey Jacobs
© Foto : Jeffrey Jacobs
© Foto : Jeffrey Jacobs
© Foto : Jeffrey Jacobs
© Foto : Jeffrey Jacobs
- Advertisement -

Gerelateerd