vrijdag, mei 27, 2022
15.6 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Arrestantenbewaker aangehouden voor ontucht met vrouw in Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 29-jarige Arrestantenbewaker van de politie is maandag aangehouden op verdenking van ontucht met een 22-jarige vrouw. Het incident zou in augustus 2020 hebben plaatsgevonden in een Rotterdams Cellencomplex.

De vrouw deed aangifte en de politie ging op onderzoek uit. Die kwam uit bij de 29-jarige man die direct door zijn werkgever buiten functie werd gesteld. De Rotterdammer is donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris, deze besloot dat de man nog twee weken langer vast blijft zitten. Het onderzoek is nog in volle gang.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -