zondag, januari 23, 2022
6.7 C
Rotterdam
zondag 23 januari 2022

Auto klemgereden op A20 na fietsendiefstal in Maassluis

- advertentie -

Vlaardingen – De politie heeft donderdagmorgen op de A20 bij Vlaardingen een auto klemgereden omdat deze betrokken was geweest bij een fietsendiefstal in Maasluis. De wijkagent had gezien dat bij het metrostation in Maassluis een fiets werd weggenomen en achterin een witte bestelbus werd geladen. Een personenauto reed vervolgens achter de bus aan.

De politie gaf beide voertuigen een stopteken maar deze gingen er als een speer vandoor. Vanaf de Nachtegaalstraat ontstond er een achtervolging richting de snelweg A20. De verkeerspolitie was daar toevallig al aanwezig en nam de achtervolging over. Nog op de A20 in Vlaardingen werd de personenauto klemgereden en de verdachte aangehouden.

De 36-jarige bestuurder uit Spijkenisse werd aangehouden. De bestelbus met de fiets is niet meer achterhaald.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -