Verdachte aangehouden voor schietincident bij verkeersruzie in Alblasserdam

Date:

Share post:

Alblasserdam – De politie heeft begin januari twee verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij een schietpartij in Alblasserdam op 13 november vorig jaar. Dit heeft de politie vandaag bekend gemaakt.

De bewuste vrijdag reed het slachtoffer, een 32-jarige man uit Alblasserdam, over de Maasstraat in Alblasserdam toen een andere auto hem inhaalde en voor het stopte. De bijrijder uit die auto stapte uit. Toen het slachtoffer ook uitstapte, schoot de man twee keer op hem, maar miste gelukkig. Hierna stapte de schutter weer in en de auto reed weg.

De politie heeft uitvoerig onderzoek verricht naar dit absurde incident. Dit leidde naar twee verdachten. De eerste verdachte werd vrij snel weer heengezonden. De tweede verdachte, een 22-jarige man uit Alblasserdam, zit nog vast. Tijdens de voorgeleiding aan de rechter-commissaris is zijn hechtenis verlengd. Wat de exacte rol van de verdachte was, wordt verder onderzocht.

- Advertisement -

Gerelateerd