zaterdag, mei 28, 2022
14.8 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Vrouw overvalt bakker Lusthofstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een vrouw heeft donderdagmorgen bakkerij de Broodbakkers aan de Lusthofstraat in Rotterdam overvallen. De vrouw kwam omstreeks 10.30 uur de winkel binnen en bedreigde het aanwezig personeel met een stok om geld af te staan.

De vrouw verliet na haar bedreiging met een onbekend geldbedrag de winkel. De vrouw vluchtte op de fiets, de politie heeft met onder andere de politiehelikopter tevergeefs gezocht naar de vrouw. Een onderzoek is ingesteld.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,220VolgersVolg
- advertentie -