maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Vrouw zwaargewond na botsing met auto Jasonweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een vrouw is donderdagmiddag omstreeks 12.30 uur zwaargewond geraakt na een aanrijding met auto. Het ongeluk gebeurde op de rotonde van de Jasonweg met de Argonautenweg in Rotterdam. De vrouw was bij aankomst van de hulpverleners niet aanspreekbaar.

Ambulancepersoneel werd bij de eerste verzorging van het slachtoffer bijgestaan door het Mobiel Medisch Team, hierna is de vrouw met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft onderzoek gestart. De weg was daarvoor tijdelijk afgesloten.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -