Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan in 2019. Vanwege de coronapandemie is goed te zien dat voornamelijk de fysieke misdrijven zijn afgenomen en het aantal misdrijven zoals oplichting fors is toegenomen. In Capelle aan den IJssel werden 201 meer meldingen gedaan van oplichting.

In Capelle aan den IJssel nam het aantal winkeldiefstallen met 73 stuks af en werden er 36 minder inbraken gepleegd. Er werden 36 minder scooters of motoren gestolen, daarentegen werden er wel 18 auto’s meer gestolen, en werd er 31 keer meer ingebroken in de auto. Het aantal moord en doodslag incidenten nam met 4 stuks toe tot 14 geregistreerde incidenten. Er werden drie overvallen gepleegd, dat is er 1 minder dan in 2019.

Bekijk hier het document van de politie © Open Data politie

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd