maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat in Rotterdam. Een zwart geklede man kwam rond 17.00 uur een beautysalon binnen en bedreigde met een onbekend voorwerp de medewerkster van de winkels.

De man ging er vervolgens na zijn daad met een onbekend geldbedrag vandoor richting de Hooidrift en het Heemraadspark. Het personeel is opgevangen en er is sporenonderzoek verricht. De politie zoekt nu naar de overvaller.

De politie spreekt graag met mensen die getuige van de overval zijn geweest. Ook camerabeelden waar de dader op te zien is, zijn uiteraard van harte welkom. U kunt bellen naar 0900-8844  of onderstaand tipformulier invullen. Of bel anoniem naar 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -