maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Man (27) aangehouden voor bezit slag- en steekwapens in Krimpen aan de Lek

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – De politie heeft vrijdagavond een 27-jarige man uit Krimpen aan den IJssel aangehouden omdat hij meerdere slag- en steekwapens in zijn auto bij zich had. De politie vond de wapens nadat de man door de politie in Krimpen aan de Lek langs de kant werd gezet voor een controle.

De man bleek bij de controle onder invloed van drugs te zijn. Hij zou hebben geblowd en gesnoven, de agent werd aangehouden en bij het doorzoeken van zijn auto vonden ze een machete, een valmes en een houten knuppel.

De man kan de nodige bekeuringen tegemoet zien.

 

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -