zondag, februari 28, 2021

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

Rotterdam –  Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt na een aanrijding met een automobilist. Het slachtoffer stak via het Henri Laurenspad de Laan van Avant-Garde in Rotterdam Nesselande over en werd met een forse snelheid geschept door de auto. De klap was zo hard dat zijn fiets in de sloot werd geslingerd.

De auto kwam tientallen meters verderop tot stilstand. In de vooruit zit een forse deuk. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel met ondersteuning van het Mobiel Medisch Team gestabiliseerd en vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De trauma-arts hoefde niet mee in de ambulance.
De politie is een uitgebreid sporenonderzoek gestart. Uit de eerste bevindingen lijkt het erop dat de fietser geen voorrang heeft verleend. Voor bewoners van de wijk is de kruising een doorn in het oog. Er gebeuren vaker zware ongelukken omdat het verkeer te hard rijd en fietsers geen voorrang verlenen. Vooral in de avonduren is de kruising donker. Vanavond waren er vlakbij meerdere lantaarnpalen kapot.

Related Articles

Fietser gewond na aanrijding met auto Lekdijk Oost Schoonhoven

0
Schoonhoven - Een fietser is zondagmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een auto op...

Man gewond bij schietpartij Burgemeester Jansenlaan Zwijndrecht

0
Zwijndrecht- Een jongeman is zondagmiddag rond 17.00 uur gewond geraakt bij een schietpartij nabij het...

Zeer grote brand woningen Amperestraat Den Haag

0
Den Haag - In een woning aan de Amperestraat in Den Haag is zondagmorgen een...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg