Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam –  Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt na een aanrijding met een automobilist. Het slachtoffer stak via het Henri Laurenspad de Laan van Avant-Garde in Rotterdam Nesselande over en werd met een forse snelheid geschept door de auto. De klap was zo hard dat zijn fiets in de sloot werd geslingerd.

De auto kwam tientallen meters verderop tot stilstand. In de vooruit zit een forse deuk. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel met ondersteuning van het Mobiel Medisch Team gestabiliseerd en vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De trauma-arts hoefde niet mee in de ambulance.
De politie is een uitgebreid sporenonderzoek gestart. Uit de eerste bevindingen lijkt het erop dat de fietser geen voorrang heeft verleend. Voor bewoners van de wijk is de kruising een doorn in het oog. Er gebeuren vaker zware ongelukken omdat het verkeer te hard rijd en fietsers geen voorrang verlenen. Vooral in de avonduren is de kruising donker. Vanavond waren er vlakbij meerdere lantaarnpalen kapot.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd