Arrestatieteam treft hennepplantage aan bij aanhouding overvaller in Hellevoetsluis

Date:

Deel bericht:

Hellevoetsluis – Afgelopen vrijdag 15 januari heeft een arrestatieteam een 49-jarige man aangehouden tijdens een inval in een bedrijfsloods aan de Christiaan Huygensweg in Hellevoetsluis. De verdachte werd gezocht in verband met een gewapende overval in Rotterdam.

Op 13 maart 2020 liep een man een kunstwinkel binnen op de Voorhaven in Rotterdam. Een medewerker kreeg een vuurwapen op zich gericht en de dader eiste geld. Er ontstond een worsteling, waarbij gelukkig niemand gewond raakte. De dader ontvluchtte de winkel zonder buit.

- Advertisement -

Onderzoek leidde naar de identiteit van de man en de bedrijfslood in Hellevoetsluis. Na overleg met de Officier van Justitie is de man afgelopen vrijdag door het arrestatieteam aangehouden. In het pand vonden agenten niet alleen de verdachte van de overval, maar ook vijfhonderd volgroeide hennepplanten en tienduizend stekjes.

De man wordt vandaag voorgeleid. De rechter-commissaris zal beslissen of de man langer in voorarrest moet blijven.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd