zondag, januari 23, 2022
6.7 C
Rotterdam
zondag 23 januari 2022

Twee gewonden na ongeluk Bredeweg Moerkapelle (video)

- advertentie -

Moerkapelle – Op de Bredeweg heeft maandagavond omstreeks 18.00 uur een zwaar ongeval plaatsgevonden tussen meerdere voertuigen. Wonder boven wonder raakte er niemand zwaargewond. Volgens lokale nieuwsmedia zou de bestuurder van één van de auto’s onwel zijn geworden en eerst een vrachtwagen hebben geraakt. Hierna ontstond er een frontale aanrijding.

De schade aan de voertuigen is groot. De vrachtwagen is verderop door de politie gecontroleerd. Ambulancepersoneel heeft één persoon naar het ziekenhuis gebracht. De andere is ter plekke behandeld. Een bergingsbedrijf heeft de zwaarbeschadigde auto’s opgehaald.

© Jeffrey Jacobs

© Jeffrey Jacobs

© Jeffrey Jacobs

© remco Gerritsten

© remco Gerritsten

© Jeffrey Jacobs

© Jeffrey Jacobs

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -