Zeer grote brand in chemiebedrijf Gouda snel geblust (video)

Date:

Share post:

Gouda – Bij chemiebedrijf Croda Europe aan het buurtje in Gouda heeft maandagmorgen een flinke uitslaande brand gewoed. De brand was ontstaan in een opslagtank voor vetten en greep korte tijd snel om zich heen. De brandweer schaalde vrijwel direct op naar grote brand.

Een aantal omliggende woningen en een dagverblijf werden korte tijd ontruimd. De bedrijfsbrandweer was inmiddels begonnen met het blussen van de brand, de brandweer van Gouda was snel ter plaatse en binnen 15 minuten waren de grootste vlammen geblust.

Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend. De brandweer bekijkt hoe de constructie van de andere tanks op dit moment is. Deze zijn mogelijk aangetast. Het bedrijf ligt op dit moment verder stil.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd