Bedrijventerrein Hoekeindseweg Bergschenhoek doorzocht op illegale praktijken na tip

Date:

Share post:

Bergschenhoek – Op het bedrijventerrein aan de Hoekeindseweg is dinsdagmorgen een doorzoeking gestart van onder andere containers en caravans die daar zijn gestald. Een woordvoerder vertelde aan Rijnmond dat er tips waren binnengekomen dat er mogelijke illegale praktijken plaatsvinden.

Op het bedrijventerrein waar de caravans en de containers staan zitten drie bedrijven gevestigd. Er zou mogelijk een drugslab aanwezig zijn in één van de objecten. Deze hebben er mogelijk niets mee te maken. De politie wordt bij de doorzoeking ondersteund door de brandweer, justitie en de belastingdienst. Resultaten zijn nog niet bekend.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd