maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Winkelier knokt terug tegen overvaller, politie zoekt getuigen Hillevliet Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een belwinkel aan het Hillevliet in Rotterdam-Feijenoord. Rond kwart voor elf kwam een jongen van rond de 18 jaar oud de winkel met een vuurwapen binnen. De winkelier ging in de aanval en er ontstond een worsteling.

De overvaller raakte daarbij gewond aan zijn achterhoofd. Hij besloot eieren voor zijn geld te kiezen en ging er zonder buit vandoor. In de winkel is er sprake van een ravage, overal lagen er spullen op de grond en glasplaten waren gesneuveld. Mocht u iets hebben gezien neemt dan verzoek de politie contact op te nemen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -