Brandweervoertuig op zijn kant na ongeval Aveling Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet – Bij een ongeluk op de Aveling in Hoogvliet is woensdagmorgen een brandweervoertuig op zijn kant terecht gekomen. Het gaat om de Officier van Dienst die onderweg was van de brand aan de Stolpmand naar een brand in de Botlek.

Ter hoogte van de McDonalds ging het mis. De Officier van Dienst die reed met zwaailicht en sirene botste op een andere auto. Hierdoor kwam het brandweervoertuig op zijn kant terecht. Een woordvoerder van de brandweer meld dat er geen gewonden zijn gevallen maar de inzittenden wel zijn nagekeken door ambulancepersoneel.

- Advertisement -

De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd