maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Straatrace op Weena eindigt in brokken

- advertentie -

Rotterdam – Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto’s op de kruising Weena en Conradstraat in Rotterdam. Dit zou het gevolg zijn geweest van een straatrace.

Twee automobilisten besloten donderdagavond de krachten van hun bolides te testen. In plaats van het circuit, kozen ze ervoor dit te doen op de openbare weg.

De reden waarom het niet slim is om te racen op de openbare weg werd als snel pijnlijk duidelijk voor één van de racers. De snelheidsduivel van een zwarte BMW boorde zijn auto namelijk in de achterkant van een andere onschuldige weggebruiker die netjes stond te wachten voor een rood licht.

Ondanks dat het een forse klap moet zijn geweest, raakten geen van de betrokkenen gewond. De auto’s waren er minder goed aan toe en het is duidelijk dat de auto van de gedupeerde weggebruiker total loss is.

Beide straatracers werden gecontroleerd. Een van hen bleek onder invloed te verkeren en is hierop aangehouden. Of de politie nog verdere stappen heeft genomen vanwege de straatrace, is vooralsnog onbekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -