donderdag, februari 25, 2021

Straatrace op Weena eindigt in brokken

Rotterdam – Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto’s op de kruising Weena en Conradstraat in Rotterdam. Dit zou het gevolg zijn geweest van een straatrace.

Twee automobilisten besloten donderdagavond de krachten van hun bolides te testen. In plaats van het circuit, kozen ze ervoor dit te doen op de openbare weg.

De reden waarom het niet slim is om te racen op de openbare weg werd als snel pijnlijk duidelijk voor één van de racers. De snelheidsduivel van een zwarte BMW boorde zijn auto namelijk in de achterkant van een andere onschuldige weggebruiker die netjes stond te wachten voor een rood licht.

Ondanks dat het een forse klap moet zijn geweest, raakten geen van de betrokkenen gewond. De auto’s waren er minder goed aan toe en het is duidelijk dat de auto van de gedupeerde weggebruiker total loss is.

Beide straatracers werden gecontroleerd. Een van hen bleek onder invloed te verkeren en is hierop aangehouden. Of de politie nog verdere stappen heeft genomen vanwege de straatrace, is vooralsnog onbekend.

Related Articles

12-jarige jongen met step beroofd; Politie zoekt getuigen

0
Rotterdam - Op woensdagmiddag 24 februari is omstreeks 12.50 uur een jongen van twaalf jaar...

Schriftelijke berisping voor agenten die zich racistisch uitlieten op WhatsApp

0
Rotterdam - Vijf agenten die zich in een WhatsApp-groep racistisch uitlieten, krijgen daarvoor een schriftelijke...

Zwaargewonde bij brand in flat Baarnhoeve Vlaardingen

0
Vlaardingen - Een persoon is donderdagmorgen op de Baarnhoeve in Vlaardingen zwaargewond geraakt nadat er...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg